Peuters


Heeft uw kind nog niet de basisschoolleeftijd, maar bent u wel nieuwsgierig naar onze school? Speciaal voor peuters en (nieuwe) ouders hebben we de mogelijkheid om samen de school te leren kennen.

Dat kan op een van onze peuterochtenden. U bent van harte welkom om samen met uw kind op onze school te komen. U en uw kind ervaren hoe het leren in de onderbouw er aan toe gaat.

De ochtenden zijn van 9.00 uur tot 11.00 uur op de 1e Montessorischool en van 9.00 uur tot 10.00 uur op Montessorischool Floriande.

U kunt ook langs komen bij de lessen Bewegen met Peuters. Deze gratis lessen worden gegeven door een dansdocente van de Dans en Ballet Company. Klik hier voor de data.

Laat u het van tevoren even weten dat u komt? Dan kunnen we daar rekening mee houden. Uw berichtje mag u sturen naar info@montessori-haarlemmermeer.nl. In uw mail lezen we graag op welke datum u wilt komen kijken en op welke locatie.

Op de 1e Montessorischool  is ook een montessori-peuterspeelzaal voor peuters vanaf 2 jaar. De peuterspeelzaal is dagelijks open van 8.30 – 12.30 uur. 

Voor meer informatie kunt u bellen met Happy Kids: 06-44759680.

U kunt zich inschrijven voor de peuterspeelzaal via Happy Kids: kvanderriet@happykids.nl of via directie-1e@montessori-haarlemmermeer.nl